🎄 Ozdob liberecký strom 2022 🎄

Víte, že denní ozdoby vánočního stromu na libereckém náměstí bývají už tradičně dílem dětí z mateřských a základních škol? Ani letos tomu nebude jinak a možná mezi nimi najdete i první ozdobu libereckých Montessori tříd. Zatím se na ni můžete zajít podívat na radnici, kde jsou vystavena všechna díla, která sem byla do 11. listopadu doručena. Minimálně 60 z nich bude ale brzy vybráno a zavěšeno přímo na strom, který budou zdobit po celý advent.


O výběru můžete rozhodnout i Vy, hlasováním na facebookových stránkách Trhy v Liberci. A pokud byste rádi podpořili právě tu naši ozdobu, přikládáme její popis přímo od výtvarnice Pavly, která je jednou z průvodkyň odpolední družiny Montessori tříd:

Naše vánoční ozdoba představuje po náročné době kovidové, kdy se konečně můžeme těšit na vánoční trhy, rozsvícení stromečku a veškeré ostatní tradice, Montessori vánoční virus.

Náš virus je plný splněných přání a pozitivní energie spojené s úžasnou spoluprací dětí, rodičů, průvoců a asistetnů v rámci Výtvarné výchovy a školní družiny Montessori tříd.

"Virus" je vyroben z recyklovaných materiálů a obarvené lahve představují jednotlivé třídy:

  • První trojročí 1. - 3. třída (fialová, růžová, tyrkysová)
  • Druhé trojročí 4. - 6. třída (červená, modrá, zelená)
  • Třetí trojročí 7. - 9. třída (bílá, černá, šmoulová).
Do každé z těchto lahví děti napsaly svá přání. Ostatní nenabarvené lahve jsou otevřené všem ostatním pro jejich přání, stejně jako naše škola.

AKTUALIZACE č.1:

Děkujeme všem, kteří pro naši ozdobu hlasovali! Už zdobí strom na náměstí a myslíme si, že mu vskutku sluší!!! A dětem dělají procházky do centra o to větší radost 💗.

AKTUALIZACE č.2:

Dětem byla už slavnostně předána i odměna... Děkujeme těm, kteří dorazili!



Komentáře