💞 Harmonizační pobyt Červené třídy 💞

Přinášíme zprávu od Hanky a Tomáše z červené třídy. Rozhodli se s námi podělit o zážitky z prvního společného výletu jejich letošní třídy. Děkujeme jim za sdílení.
Jako každý rok jsme všechny tři třídy z druhého trojročí vyrazily na začátku školního roku na harmonizační pobyt, abychom se více poznali. V pondělí 11. 9. jsme vyjeli jako červená třída vlakem na harmonizační pobyt do Nového Města pod Smrkem. Po příjezdu jsme si vybalili věci a potom byl oběd. Potom jsme hráli hry, které jsme si sami připravili. Jedna z nejúspěšnějších her byla hra Hobit, ve které měl každý svůj cíl (např. získat štít, luk a meč). Velmi důležitá při této hře byla naše trpělivost. Potom se hrály další super hry. V 18:00 hodin následovala večeře, ke které byla pizza a palačinky – celkem zvláštní kombinace. Po večeři se rozdělával oheň po staru – tedy klacíkem a kamenem. Zpívali jsme písničky a pak děti ze zelené třídy měly připravenou bojovou hru. 

V úterý ráno byla snídaně, ke které byl jako vždy úžasný švédský stůl. Odpoledne jsme šli na celodenní výlet, při kterém jsme dělali hodně různých aktivit jako například stavění domečků pro skřítky, házení šišek na strom atd. 
Večer byla další bojová hra, kterou tentokrát připravovala naše třída. Ve středu následovalo balení a stihli jsme si zahrát i hru Among us. Jako obvykle někteří z nás nemohli vynechat procházku na novoměstský pramen Kyselka a jiní cestu na palačinky. Pak jsme šli na nádraží a jeli zpátky do Liberce. 

Jsme rádi, že se do CAMPu můžeme vracet.

Odkaz: https://www.jcamp.cz/



Hana Pechová a Tomáš Krejza červená třída 6. ročník

Komentáře