Loučení a poděkování rodičů deváťáků z Černé třídy Markovi a ostatním průvodcům


"Na každém konci je krásné to,že něco nového začíná" a taky to, že se může udělat pořádná good-bye party!!! A tak jsme si ji v úterý 27.6.2023 v liberecké restauraci Na Přehradě udělali. 

Sešli jsme se tu rodiče a děti z černé třídy a společně s třídním průvodcem Markem a ostatními průvodci, průvodkyněmi a asistentkami, které děti provázeli poslední rok, ale také v dobách dřívějších, konec jedné své éry pěkně oslavili. Rodiče měli pro Marka jako poděkování za jeho působení v roli třídního průvodce připravené dárkové poukazy na různé služby a věci a děti ho měli formou pantomimy nebo slovních indicií navést na to, aby uhádl, co se v tajemných obálkách skrývá. Pantomima na téma "kompletní péče v oblíbeném barber shopu" ještě byla na uhodnutí celkem snadná. Slovní indicie navádějící na poukazy do knihkupectví daly sice Markovi už trochu zabrat, ale zvládl to se ctí.

 Největší překvapení na něj ovšem čekalo, když mu čtveřice chlapců napovídala slovy jako "adrenalin" , "vzrušení" , "hloubka" , "výška", "rychlost" apod. a jemu bylo jasné, že se bude jednat o poukaz na nějaký nezapomenutelný zážitek. Můžeme se jen v duchu dohadovat, co si přál více a co méně, každopádně pro něj byla asi velká úleva, když zjistil, že poukaz sice je do zážitkové agentury, ale samotný zážitek, který si vybere je jen a jen na něm. Stejně tak jako naši první deváťáci, kteří dostali možnost absolvovat Montessori školu a to, co si z ní vezmou do dalšího studia a celého svého života je jen a jen na nich. My jim můžeme jen popřát hodně štěstí :)

Všem průvodcům, průvodkyním a asistentkám moc děkuji a jen bych chtěla dodat, že já osobně obdivuji a fandím všem, pro které je jejich zaměstnání zároveň i koníčkem a osobní výzvou měnit svět k lepšímu!

Děkuji za postování N.

Komentáře